+36 22 502 525 heaven@heavenevent.hu

Ismerj meg
minket

szenvedélyünk a rendezvényszervezés

Valójában csak a nevünk új. A Heaven Event márkanevet azért hoztuk létre, mert a sok éves együtt és külön szervezett rendezvényeink során arra jöttünk rá, hogy ez az, ami minket éltet.

Egy rendezvényt megszervezni nagy kihívás akkor is, ha csak egy pár fős workshopról beszélgetünk, vagy egy csapatépítő eseményről, céges vacsoráról, esetleg egy nívós, elit vállalati partnertalálkozóról. Mindig ugyanarra a tanulságra jutunk: ezt a kihívást szeretjük a világon a legjobban! Tudod miért? Mert egy jól megszervezett rendezvénnyel olyan élményt nyújtunk a megrendelőinknek és vendégeiknek, amiről évek múltán is örömmel beszélnek majd. Ezt az élményt szeretnénk Neked is biztosítani.

 

Azért dolgozunk, hogy igazi, örök élményt nyújthassunk neked

Vannak örök városok, örök fiatalok, örök szerelmek, és örök optimisták.

Mi az örök élményben hiszünk, abban, hogy az érzéseket, érzelmeket közvetítő helyszínek, műsorok, programok , ételek, elkapott pillanatok, gazdagabbá teszik az életünket.

Ezek azok az értékek, melyeket  a rendezvények megszervezésével mi is közvetítünk.

mások mondták

“Nem az első és nem is az utolsó rendezvényt szervezték nekünk. A legjobb az egészben, hogy végül mindig több, szebb és jobb lett, ugyanabból a büdzséből, mint terveztük. Minden a helyén, mi pedig csak élvezzük a show-t!”

Bertalan Gábor ügyvezető – Nelson Flottalízing Kft.

“A rendezvényeket a megbeszéltek alapján pontosan, maximális odafigyeléssel szervezték meg. Az előadókat körültekintően választották ki az igényeinknek megfelelően. Munkájukkal maximálisan meg voltunk elégedve. Minden alkalommal pontosan érkeztek, odafigyeltek a legapróbb részletekre is. Kiváló előadókat, programokat válogattak össze számunkra. Véleményem szerint kiválóan végzik el a rájuk bízott feladatokat, a rendezvények megszervezését.”

Kurcz Julianna szakmai felelős  (Menő Menza program) Székesfehérvári Németh László Általános Iskola

Ne érd be a tökéletesnél kevesebbel!

Tervezz és Szervezz velünk!